Víz


A meleg víz az élet elixírje.

A világ leghatékonyabb orvossága a forró víz.

A víz révén a szervezet megtisztítható a toxinoktól.

A kortyokban fogyasztott forró víz tisztítja az idegrendszert a lerakódástól, mely szennyezi az emberi gondolatait és érzelmeit. Megszabadítja az embert a megterhelt idegrendszer által okozott feszültségtől.

Hogy egészségesek legyünk, meg kell innunk bizonyos mennyiségű vizet, mely egyfelől az étel puhításához szükséges, másfelől a belső szervek átmosásához.

Egyszerre 100-150 ml vizet igyunk kortyokban, éhgyomorra. Egy nap fél-egy liter vizet igyunk meg, melyből artériáink számára és táplálékot nyerünk.

Az organikus vegyülékeket tartalmazó víz káros hatással van a szervezetre.

Legalább kétszer egy héten idézzünk elő verejtékezést forró víz fogyasztásával, melybe néhány csepp citromlevet is facsarhatunk. Miután alaposan kiizzadtunk, töröljük le a testünket nedves kendővel, és öltözzünk át. Utána igyunk meg még egy fél vagy egy pohár forró vizet. A tiszta forró víz segít megtisztítani a vért a benne felhalmozódott tej- és húgysavtól.

Ha egészségesek akarunk lenni, vérünknek tökéletesen tisztának kell lennie. Ha az ember rendbe hozza a vérkeringését, szervezete a pránát is a megfelelő módon fogadja be.