29 ЮНИ, 18ч. - Аула на НУМТИ „Д.Петков“ - Светослав Костов, класическа китара
12 ЮЛИ, 20ч. - зала ДК „Борис Христов“ - Международен хор „Виделина“

ПЛОВДИВ 2019 - Паневритмия - сайт
ПЛОВДИВ 2019 - Паневритмия - Фейсбук
ПЛОВДИВ 2019 - Концерти


Дата: 24.06.2019, Понеделник
Цвят: Зелен
Планета: Луна
Песен: Благославяй
Храна: зеле, лапад, лобода, зелен фасул, марули, краставици, царевица зелена, картофи, домати , бакла, тикви, гъби

Мисъл за деня:
И тъй, каквото е отношението на Христовата душа към човеците, такова е отношението и на въздуха, водата, светлината и топлината към растенията. Христос трябва да полее почвата на нашия живот, да я озари със своята светлина и топлина, за да възкръсне Божественото. Както Любовта възкреси Христа, така ще възкръсне всяка човешка душа – затова е нужно познаване на Отца и на Сина.

Изберете мисъл.

Мисли за всеки ден за Андроид устройства.Правило на Ученика на Бялото Братство:
Ученикът говори винаги Истината.
Упражнение на седмицата:

I. Издигане двете ръце от страна на тялото, с дланите надолу, на височина равна с височината на раменете. След това дясната ръка се издига бавно нагоре, под ъгъл 45 градуса от равнището на раменете, а лявата се спуща надолу, под ъгъл 45 градуса, от равнището на раменете и в такова положение се присяда долу шест пъти, като през време на упражнението съсредоточите мисълта си към предната част на мозъка.
Упражнението служи за урегулиране на предната част на мозъка.

II. Това упражнение е също както първото, само че се издига лявата ръка нагоре под ъгъл 45 градуса от равнището на раменете, а дясната се спуща надолу под същия ъгъл, при което се присяда пак шест пъти.
През време на това упражнение съсредоточавайте мисълта си към сърдцето.
Упражнение служи за урегулирване на чувствата.

III. Изнасяне и двете ръце назад с обърнати длани една срещу друга. Присядане, ръце с длани напред изпълняват движение наподобяващо гребане напред до 45° надолу. Изпълнява се шест пъти.
През време на това упражнение съсредоточавайте мисълта си към гръбначния стълб.

Упражнението служи за урегулирване на гръбначния стълб.

IV. Издигане лявата ръка нагоре и напред към изток, а дясната надолу, въртене на тялото около кръста и плаване с ръцете. И това упражнение се прави 6 пъти. Докато се прави това упражнение ще съсредоточвате мисълта си към стомаха.
Упражнението служи за урегулиране на стомаха.

V. Поставяне ръцете на кръста. Закрепване тялото на левия крак, а десния се изнася навън, надясно, като се образува с него бавно полукръг от дясно към ляво - 6 пъти. След това закрепвате тялото си здраво на десния крак и с левия правите същото, както и с десния крак, пак 6 пъти. През време на упражнението съсредоточавате мисълта си към нервната система.
Упражненито служи за урегулирване на нервната система.

VI. Издигане ръцете настрани, на височина, равна с височината на раменете и бавно издигане нагоре, докато се допрат пръстите на двете ръце горе. Повдигане тялото на пръсти и в това положение бавно присядане долу, при което ръцете се прибират край тялото. И това упражнение се прави шест пъти. То представлява завършване на първите пет упражнения. Нарича се магнетично събличане и обличане: надолу - събличане, нагоре - обличане.

Забележка:
Тези упражнения ще правите един път през деня, и то, ако се правят сутрин е прекрасно, на обяд - хубаво, а вечер - добро. Тези упражнения трябва да се правят много бавно и правилно с добре обтегнати ръце и добре обтегнати крака, ако искате да имате добри резултати. Движението на ръцете е за развитието на сърдцето и гърдите. Със съсредоточаването на мисълта се усилва умът. Изпълнението на всички упражнения пък усилва волята.


Житен режим 2019
Природното земеделие 2019
Пловдив 2019
Карта на Паневритмията