Форум посветен на Учителя Петър Дънов > Други

ДУХОВЕН НАРЯД ЗА 1.01.2015 г.

(1/1)

admin2:
ДУХОВЕН НАРЯД ЗА 1.01.2015 г.

1.МАХАР БЕНУ АБА / песен / - http://www.bratstvoto.net/music/pesni/Mahar_Benu_Aba.mp3

2.МОЛИТВА ЗА РАЗБИВАНЕ НА КОЗНИТЕ НА ЛУКАВИЯ -   http://triangle.bg/books/prayer-book.1995/prayer-26.html

3.ВЕНИР БЕНИР/ песен/- http://www.bratstvoto.net/music/pesni/Venir_Benir.mp3

4. ДОБРАТА МОЛИТВА
   
   Господи, Боже наш, Благий ни Небесен Баща, който си ни подарил живот и здраве да Ти се радваме, молим Ти се, изпроводи ни Духа Си да ни пази и закриля от всяко зло и лукаво помишление.Научи ни да правим Твоята Воля, да осветяваме Твоето Име и да те славословим винаги. Осветявай духа ни, просвещавай сърцата ни и ума ни, да пазим Твоите заповеди и повеления. Вдъхвай в нас с присъствието Си чистите Си мисли и ни упътвай да Ти служим с радост.Живота ни, който посвещаваме на Тебе, за доброто на нашите братя и ближни, Ти благославяй. Помагай ни и ни съдействай да растем във всяко познание и мъдрост, да се учим от Твоето Слово и да пребъдваме в Твоята Истина.Ръководи ни във всичко, което мислим и вършим за Твоето Име, да е за успеха на Царството Ти на Земята. Храни душите ни с Небесния Си хляб и укрепявай ни със силата Си, да успяваме в живота си.Като ни даваш всичките Твои благословения, приложи и Любовта Си да ни е вечен закон. Защото на Тебе принадлежи Царството, Силата и Славата завинаги.

5.КИАМЕТ ЗЕНУ / песен/ - https://www.youtube.com/watch?v=dbFr3_kM_SQ

6.Беседа-  „И отвори устата си, та ги поучаваше‘‘                                   http://triangle.bg/books/1923-01-07-10.2002/1923-01-07-10.html
 
7.В НАЧАЛО БЕ СЛОВОТО /песен/- http://www.bratstvoto.net/music/pesni/In_the_Beginning_Was_the_Word.mp3
 
8.ОТЧЕ НАШ / Господнята молитва /
   
   Отче наш, Който Си на Небесата, да се свети Името Твое, да дойде Царството Твое, да бъде Волята Твоя, както на Небето, така и на Земята.
Хляба наш насъщний, дай го нам днес и прости ни дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници.
Не ни въвеждай в изкушение, но избави нас от лукаваго, защото е Твое Царството и Силата, и Славата завинаги.
Амин.
 
9. 91 ПСАЛМ /песен/ -http://www.youtube.com/watch?v=80eYSdaWLb0 

10.MОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ
   
Господи, Боже наш, Ти Който бдиш над света, чуй нашата утринна молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата. Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост. Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци; Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя - Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля.Дай ни сила да живеем, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава.Амин.

11.На УЧИТЕЛЯ /песен/-http://simeonsimeonov-tenor.org/Na_Uchitelia/04_Na_Uchitelia.mp3

12. Нека Божият мир, Божият Дух и Божието благословение да залеят цялата земя / 3 пъти /

admin2:
Начални часове на духовния наряд-3,5,6,10,15,19,22.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия