Форум посветен на Учителя Петър Дънов > Хранене

Житен режим 2014 г.

(1/3) > >>

admin:
Преди няколко часа ми се обади по телефона ръководителят на ОББ брат Николай Конакчиев.Решението на ОББ за начало на големия Житен режим за чистене е 17.02.2014 г./понеделник/.Всеки от вас може да избере началната дата /19.02.или 17.02./.Моето мнение е -19.02.2014 г.

admin:
Когато има възможност Житният режим за чистене да започне от сряда,това изискване трябва да се спазва.В този случай е така,т.к Новолунието е на 1.03.2014 г.,а десетият ден- на 28.02.2014 г.От опит на много хора знам,че десетият ден не е толкова труден.Затова са по-важни първите дни.Ако има възможност да се неутрализира влиянието на Пълнолунието,трябва да се започне поне 2 -3 дни след него,т.е -в сряда.

admin:
И понеже не обичам да пиша без аргументи,прочетете защо от голямо значение е режимът да завършва в петък: http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b1/kosmog.html .Замислете се и от какво значение е Слънцето за Учението на Учителя /четвърти ден/.Трябва да се научим да ''разчитаме'' знаците...

admin:
Да обобщим -финалът на същинската част съвпада с божественото рождение на човека /в петък/
''И в шестия ден Бог рекъл да направи човека, т.е. разумното , по образ и подобие Свое, да владее над морските риби – над своите земни желания, над небесните птици – над своите мисли и над скотовете по всичката земя, значи над своите пориви, над всичките гадове, които пълзят по земята, т.е.
над своите страсти, които пълзят в неговият мозък. И след това Бог вдъхнал на човека своето дихание, дал му е разумна душа, да го познава във всичките пътища и да работи и да действа тъй, както Бог работи.''

admin:
 Която и дата да изберете ,няма да останете без подкрепа/Да сме живи и здрави!/.Тази година имаше разлика с началото на ОББ около месец,а през 2014 г.-само два дни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия