Форум посветен на Учителя Петър Дънов > Събори

Мадарски събор 2012 г.

(1/2) > >>

admin:
От 24 до 26 май 2012 г. в археологическия резерват Мадарски конник, ще се проведе ХХ-тия младежки събор на Бялото братство. Съборът е тридневен и включва в програмата си посрещане на изгрева с духовен наряд и паневритмия, лекции и съобщения, вечерни концерти в Голямата пещера, братска трапеза в хижа Мадарски конник и др.

Съборът е посветен на 100-я юбилей на „Завета на цветните лъчи на светлината”.

Възможностите за нощувка са: хижа „Мадарски конник”, цена на нощувка – 10 лв., палатков лагер, къмпинг и мотел, къщи за селски туризъм и др.

За информация и заявки: Атанас Атанасов тел.: 0896668765; д.т.054 86 11 47; ел.адрес: aa_borovo@abv.bg

Заявки за къмпинг - Жана: 08987724888
Заявки за мотел - Руси: 0889630064

admin:
Започвам да подозирам ,че съм станал медиум...Пак познах темата.Интересно ми е какво толкова ще се говори за Завета четири дни .Още повече ,че ше има и конференция...Нищо младежко не остана от събора

admin:
Колко млади хора от Братството бяха попитани какви теми желаят да има по време на събора? Като един от инициаторите за този събор през 1993 г. призовавам да не лъжем себе си и околните и да отпадне от името ''младежки''.Това е само един от братските събори,който се организира на духовно историческо място.Да се знае и че темите се решават от Братския съвет.

admin:
Имам въпрос: Защо миналата година беше спестена съботата от събора,а сега-неделята.А ,бре,хора,не всеки почива на 24.Има и шествия.Много повече хора почиват в НЕДЕЛЯ.Но трябва и акъл,с който да се помисли при определяне на датите.

admin:
Да не би пак да има някой семинар,за който да не съм разбрал ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия