Форум посветен на Учителя Петър Дънов > Лятна духовна школа край 7-те Рилски езера

Изисквания за духовната школа на Рила

(1/3) > >>

admin2:
Има промени в изискванията за лагеруване на Рила.Затова прочетете внимателно писмото,което можете да откриете в НОВИНИ на сайта.От х.Вада и от х.Пионерска няма да можете да ползвате коне.Те ще се ползват само от старата до  новата хижа.От хижа Вада можете да наемете малко камионче.Преди цената на курс до новата хижа /Рилски езера/  беше 60 лв.

Не се качвайте преди 1 август ,ако не сте записани в работната група,защото рискувате да бъдете глобени.

admin2:
С всяка изминала година все по-трудно става издаването на разрешение от  Министерството на околната среда  за лагеруване в района на Седемте рилски езера.Това ще стане почти невъзможно след приемането ни в ЕС.Тогава изискванията за пребиваване във вододайна зона ще са още по-големи.

Всеки път през месец август се опитваме да спазваме някакви правила и да ограничим ,доколкото е възможно, присъствието на случайни хора в района на лагера ,но все не успяваме.Какво да направим за да ограничим присъствието на хранещите се с месо,на пушещите,пиещите алкохол,правещите плаж,водещите кучета ,котки, много малки деца,на неучастващите в Братския живот  и др.

Как да не накърним правото на свобода и избор?

В другите страни подобни общества въвеждат членски карти и такси.

Но кой ще определи точния критерий за членство?

Дали пък да не наемем охрана?

Дали да не въведем гаранти за новите хора?

Определете правилата.

Очаквам вашите мнения.Същите можете да изпращате и на официалните адреси на Братството ,които ще откриете в линка на този сайт.

(((|))):
Nikakvi karti i taxi. Osven ako ne iskate da zagubite i malkoto ostanalo ot duha. Prosto edna naistina chista i obedinena misul. Tam idvat sluchayni hora, prosto zashtoto takava misul [ponyakoga] lipsva. Te ne biha mogli da donesat bezchinstvata si na naistina chisto myasto s naistina chisti hora... Neshto lipsva - da poglednem navutre kum sebe si!

admin2:
Нека не приемаме желаното за действително.Ясно е на повечето от нас ,че добрата духовна работа и правилната мисъл ще решат проблема,НО ЗА ЖАЛОСТ ТАКИВА В МОМЕНТА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.И аз съм против такси ,квоти и охрана , но лагерът се пренаселва и някои от хората са случайно попаднали там.Какво да се направи , за да не ни лишат от пребиваването там ?Дайте реални предложения,а не прочетени от книгите и останали добри пожелания за обществото ни.

(((|))):
Ako ti tvurdish, che moeto "predlozhenie", kakto go narichash, NE E REALNO, togava... Togava kakvo namirash tuk? Eto ti oshte edin otgovor na vuprosa zashto mladite byagat - zashtoto dori horata, koito activno sa chast ot..., ne vyarvat suvsem v tezi neshta...  :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия