Автор Тема: 14 февруари-световен ден за лечението със звук  (Прочетена 1566 пъти)

Неактивен admin2

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Публикации: 387
    • Профил
Радваме се, че имаме възможност да ви поканим да вземете участие в глобалната медитация, която организира Джонатан Голдман, в чест на Световния ден на любовта за излекуване на планетата със звук. Той е учен, изследващ лечебната сила на звука. Той е убеден, че дори само 8000 човека, пеещи заедно с непоколебимо намерение за духовно излекуване, могат да донесат мир на планетата. В тази духовна акция ще участват стотици хиляди от разни краища на света. В продължение на пет минути ще изпращат своя звуков и любовен дар на Земята – сърдечното звучане на звука „Ааа”, преизпълнено с намерение за Мир и Любов, за да излекуваме планетата.
Ние се стремим към общ планетарен Мир. Не е ли най-добрия начин да отпразнуваме радостния ден на свети Валентин, насочвайки Мир към Земята и генерирайки звуковата енергия на Мира по цялата планета? Звукът, обединен с намерение, притежава способността да лекува и променя. Навлизайки в резонанс един с друг, можем да създадем значителни позитивни промени в нашата любима планета.
Можете да вземете участие в тази миротворческа акция по следния начин:
1. На 14 февруари, където и да се намирате, по всяко време, можете да прекъснете своите занимания, поне за пет минути и да пеете звука „Ааа”, усещайки в сърцето си топлина, любов и благодарност към Майката Земя.
2. Ако има такава възможност, съберете се заедно група приятели в събота (13 февруари) или в неделя (14 февруари) и заедно пейте „Ааа” и изпратете тази звукова валентинка на целия свят в името на общата хармония.
3. Тези, които искат да се присъединят чрез интернет, ги каним на 14 февруари в 20:00 часа по московско време да влязат в сайта „Храм на Свещения Звук” www.templeofsacredsound.org и заедно с хиляди хора от целия свят да пеят сърдечния звук „Ааа” в продължение на пет и повече минути.
Да пребъде Мирът на Земята!