Други > Да спасим Рила

Да гласуваме за Зелените

(1/2) > >>

vegan:
          Здравейте!
     Тъй като няма нито една партия, която в програмата си да е записала борба за прилагането на ГОЛЯМОТО знание дадено ни от Учителя, предлагам да гласуваме за Зелените. Това са обединени непрвителствени екозащитни организации, които са срещали голям отпор и отказ каквато и да е подкрепа от държавните органи в тяхната борба за спасяването на Рила, Иракли, Витоша и много други набелязани за унищожаване и застрояване природни обекти. Сега те обединяват усилия и се включват в политиката с цел придобиване на реална власт и спиране на еко-безобразията, които различните разклонения на БКП продължават да извършват, но под нови имена. Природата е последното нещо, което все още не е напълно ограбено от различните управления до този момент. Затова аз гласувах на изборите за Евро-Парламент за Зелените. Те събраха 18450 гласа. Не можаха да спечелят мандат, но поставиха начало на нещо добро. Призовавам и всички последователя на идеите на Учителя, да подкрепят Злените на 5 юли. Бюлетината им ще е с номер 12! Помня колко много хора от цялата страна гласуваха за Учителя в анкетата най-великите българи. Той зае второ място както помните, затова вярвам, че ако отнови всички гласуваме заедно, Зелените може да спечелят много голям проценти да помогнат за запазването на любимати ни родна природа и плода отново да цъвти и зрее! Иаве, Ива. Шела шалу
   P.S. Моля модераторите да направят необходимото за поставянето на моя призив на точното му място. Ако прецените, моля да популяризирате моето начинание и то да стане достъпно до повече хора от братството и всички последователи на Учителя у нас и в чужбина. Аз нямам нищо общо със Зелените, но искам да ни остане природа, благодаря!

Мария:
С номер едно не са ли  "Ред ,законност и справедливост"? Те нещо ми се виждат много крайни, но не съм много сигурна. А зелените и аз ги харесвам.

admin2:
Номерът на бюлетината е 12,а не-1

admin2:
Би трябвало мнението ,свързано с политическа кампания,да бъде изтрито.
Но няма да го направя .Заради това ,че  то поставя индиректно един от основните проблеми ,който не е разрешен в Братството -за отношението между политика и духовност.
Искаме духовни права и чиста природа , но често сме асоциални.Може би разчитаме на духовните наряди.Но дали имаме достатъчно духовна сила ,за да влияем положително на обществото ?
Зелените няма да влязат в новия парламент.Не заради каузата ,която защитават ,а заради ''вялата ''кампания ,която правят.Знам ,че нямат пари.Но ако искаш да бъдеш избран ,трябва да си работил дълго поне за формиране на някакво съзнание.
Колко човека са по митингите? Достатъчно ясни ли са посланията им ?Не създават ли ораторите впечатлението ,че обслужват някакви частни интереси?
Не бих искал да правим сравнение между кампанията''Великите българи''и тази политическа кампания.На много от вас е ясен само крайният резултат ,а аз знам какво беше направрено за да се ''отбият атаките ''и да се накарат доста хора да гласуват.И най-важното -кощунствено е да се сравнява авторитета на Учителя с този на зелените.
Който иска-нека да гласува .Защото...все от някъде и някога трябва да се започне...
Може и романтично, може и прагматично...А може би на някои духовните принципи ще попречат да посегнат към бюлетините.
Аз съм направил своя избор.Той е свързан с мнението ,че не можеш да имаш някакви претенции към управляващите ,без да си гласувал.

admin2:
Vegan, не открих призива ти за гласуване за Зелените в други сайтове с братска  тематика.Може и да не съм ги видял.На какво се дължи този факт?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия