Други > Други Учения и духовни практики.

Хира Матан Манек ( той се храни със слънчева енергия) в България

(1/1)

admin:

Стойно:
Скоро се очаква ново посещение на Хира Ратан Манек :

копие :
Две лекци на Хира Ратан Манек

За почитателите на sungazing практиката студио „ОМ“ и клуб „Космос“ тази година организират две лекции на Хира Ратан Манек в България.

///
26 юли – Пловдив, ДНА от 18.00 ч. –   Вход: свободен
27 юли – София, Национален музей “Земята и хората” от 18.30 ч. – Вход: 1 лев

яяя

Всички заинтересувани са добре дошли, а за тези които искат да научат повече за феномена да посетят следния линк от миналогодишното гостуване на ХР Манек у нас : архиви студио ОМ

Светослав Иванов - Момчилвойводов:
Аз съм човек на науката и експериментите, а не на философстването. През май, тази година, реших да пробвам метода на Хира Ратан Манек. Издържах 3 дена на вода. Всеки ден вървях по няколко километра. Видимо отслабнах. Получих леко замайване и усещане за физическа слабост. Тогава спрях. Иначе телосложението ми е нормално и съм вегетарианец от лятото на 1979 г. Това е. Има ли и други да споделят опита си? Ние не можем да научим хората да станат вегетарианци (публична тайна е, че някои, които се представят, че са от Братството, скришом ядат месо), а камо ли да се хранят със слънчева енергия!

Стойно:
Здравейте ! Аз също съм човек на науката и не приемам нещата само на приказки. От септември 2009 г. прилагам метода и имам резултати - буквално захвърлих очилата и сега работя и чета без никакви очила, чувствам се винаги работоспособен, не знам какво е умора и мързел. Относно храненето - храня се нормално / вегетарианец съм /. Мисля, че за достигането на постижението на ХРМ е необходима по дълга практика  - самият той е следващо поколение джайнист и е експериментирал дълго. Естествено въпрос на личен избор е да се приложи или не дадена практика.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия