Форум посветен на Учителя Петър Дънов > Братството в чужбина

Братството във Великобритания

(1/3) > >>

admin:
Ако имате повече информация за братските групи във Великобритания, пишете.

делфин:
ЗДРАВЕИТЕ,Живея в Нотингам ,англия.Някой знае ли защо Михаил Иванов-омрам е по известен от Учителя в почти цяла западна Европа или на мен така ми се струва.Имам една много добра позната с когото ходим на Спиричуал църква ,та тя ми говори как не мисли за утрешния ден ,мисли само за сега,че я погледни птичките ,да не би да са се притеснили за това че нямат храна,нали Бог се грижи за тях,и т.н.Понеже ми се стори много познато(от беседите на Учителя),заинтригувана я заразпитвах по подробно за интензивния живот ,който води напоследък,пълен с мистика и Божии откровения и когато тя ми каза ,че чете книгата на омрам михаил иванов аз лично се почувствах .. ограбена...........абе с една дума никак ама никак приятно.Поне аз не мога да приема че тук говорят за Бяло братство,Паневритмия и за .......омрам михаил иванов,а не за учителя Петър Дънов .Няколко дена по късно по неведоми пътища Господни аз намирам този саит (за което горещо благодаря на създатели и подръжници)  :D

Вили:
Здравей Делфи.  :DАз съм Вили. Не съм от Браството, но имам близки които са от белите братя.

Прекрасни хора.

За това и се регистрирах тук.Тези думи не са на никой.Те са от Библията.Много хора ги използват, за да онагледят по ясно думите си.

Наистина, би било редно да упоменават от къде са ги прочели все пак.Но това не е проблем.Важно е да се усмихваме и да се обичаме. :roll:Лека и нежна нощ от мен! :D

делфин:

--- Цитат на: Вили ---Здравей Делфи.  :DАз съм Вили. Не съм от Браството, но имам близки които са от белите братя.

Прекрасни хора.

За това и се регистрирах тук.Тези думи не са на никой.Те са от Библията.Много хора ги използват, за да онагледят по ясно думите си.

Наистина, би било редно да упоменават от къде са ги прочели все пак.Но това не е проблем.Важно е да се усмихваме и да се обичаме. :roll:Лека и нежна нощ от мен! :D[/quote Здравей Вили,аз не съм чела цялата Библия ,също не съм  и чела всичко от Учителя.Думата ми беше за Михаил Иванов и защо тои е известен повече от Учителя тук в Англия или може би в почти цяла западна Европа.Доколкото знам във Франция има наи много последователи ,защото центъра на школата му е там.Ако някой от Братството в България знае подробности ,ще се радвам да се включи  :)

Вили ти къде си  :D Благодаря за постинга и лек и приятен ден
--- Край на цитат ---

Вили:
Здравей Делфи!Аз си живея в тракийската низина, от както имам спомени. :DЗа годините на които съм, а те не са малко, едно със сигурност научих.Трябва да живеем в хармония с природата ( до колкото ни е възможно), да се обичаме и да се стараем, да бъдем мъничко макар, по добри. :roll:Другото е суета и безсмислица. Това е.

Не искам друго нищо да научавам. :DУспешен и по добър ден от мен с усмивка!Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия