Автор Тема: 22 април е Световният ден на Земята - акции в защита на Рила.  (Прочетена 2413 пъти)

Неактивен admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 601
    • Профил
    • http://www.bratstvoto.net
    • Ел. поща
Скъпи приятели,

благодарим ви, че сме ви има и сме заедно За Рила.
22 април е Световният ден на Земята, отбелезява се в десетки страни от 1 000 000 000 души. Нека го празнуваме за Рила и природата в нашия град.
Включете се в някоя от акциите, отидете в София или организирайте в своя град:

Велико Търново  -  пред Общината, 18 часа, Недялко Йорданов - info@nomadshostel.com,  Таня Конакчиевa-   tkonakchieva@abv.bg

Варна - пл.Независимост, 18, 30 часа, инж. Владимир Михайлов - 0878370173, vladimir.mihailov@gmail.com; Вяра Мишева - 0898681236, verka3333@gmail.com   

София - навсякъде в центъра от 14 до 22 часа - http://forthenature.org/news/356 

Плевен за контакти: Весела - vesushi@gmail.com

Единственият начин да се справим с мафията, офшорни компании и безмълвните властници, е като сме заедно - навсякъде без водачи в цялата страна. Кампанията За Рила да стане всенародна.

Затова ви призоваваме за акции за Рила по градовете, всеки според вкуса му (гражданско присъствие, мълчаливи бдения, подписки, протести, изложби и др.)

Когато се събираме заедно, сме силни и се чувстваме добре. Когато организираме акция в града си, информираме и привличаме нови хора и създаваме структури по места и кампанията става общонародна.

На сайта ще откриете уведомление до Общината, плакати, брошури и анкета за разпечатване: http://forthenature.org/documents/category/35 

Ще се опитаме да изпратим и информационни материали и тениски за Рила по градовете по автобуси в понеделник вечер или вторник преди обед.

Ако всеки направи всичко по силите си, всички заедно можем да спасим Рила и събудим народа.

За въпроси: saverila@gmail.com,  skype: saverila или вече познатите ви телефони и емайли.

С вдъхновение,

Цвета&Вера
Ваши Граждани за Рила