Автор Тема: За братските сайтове  (Прочетена 2379 пъти)

Неактивен admin2

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Публикации: 387
    • Профил
За братските сайтове
« -: юни 17, 2006, 07:42:04 am »
В момента тече дискусия относно съдържанието и формата на Братските сайтове.Затова искаме да ви попитаме:

Какво бихте искали да съдържа един Братски сайт?Как бихте искали да изглежда той?

Макар че този сайт се администрира в свободното му време само от един човек и е много трудно той да се обогатява бързо и да се реализират многото интересни идеи ,бихме искали да знаем какви са неговите положителни страни и какви са неговите недостатъци.

Усърдието на няколко човека /администратор,автор на идеи и текстове и фотограф/,накараха около 400 човека на ден от  над 80 страни по света да се докоснат до великото Учение на Учителя.

Нашата скромна цел е постигната.Но все още ни боли ,че няма кой да ни помага най-вече при преводите .Част от тези ,които виждате ,са платени от нас.А средствата ни са ограничени.

Някои смятат ,че трябва да се превеждат беседи.Няма нищо лошо в това.Но за жалост чужденците не могат да разберат много неща в беседите ,ако нямат основата на Учението.Именно това начално знание искаме да им дадем чрез нашия сайт.

Парадоксалното е ,че в Братството има много хора ,които са завършили Западни филологии , но почти всички си намират оправдания,за да не превеждат, и в резултат на това разочароваме гладните за духовни знания чужденци.

А понякога има такива приятни изненади.Португалската версия бе направена от бразилец ,който преведе английската версия/доколкото я има/.В резултат на този жест на ЧУЖДЕНЕЦ/българите искаха по 10 лв. на страница/,днес над 100 човека дневно/ най-вече от Бразилия /ползват сайта.

Благодарим на всички ,които посещаваха през тези години нашия сайт.Надяваме се всички Братски  сайтове да се обединят в мрежа ,за да да изпълним ЗАЕДНО великата си мисия за разпространение на Учението в България и по света.