Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - admin2

Страници: 1 ... 24 25 [26]
376
Всяка година почти всеки от нас предприема разходки в планината или летуване на Рила. За жалост понякога въпреки усърдната ни духовна работа се случват произшествия. Тогава трябва да платим доста скъпо за да ни помогнат от планинската спасителна служба.

Ако някои желае да се подсигури въпреки безпаричието, може да си направи застраховка за една година в размер на 20 лв.За някои може това да е лукс ,но в страните от ЕС е задължително условие за екскурзии и излети.

Знам ,че някои ще кажат че Бог сте ни пази . Действително това е така. Но... има и изключения според заслугите на всеки човек.При летуването си на Рила съм виждал човек от Братството да получава тежка криза и да пада безчувствен на пятеката от Чистотата към Лагера. Гледката не е никак приятна. Въпреки намесата на лекари от Братството , бе необходимо транспортиране от ПСС.Тогава това стана ,но днес, ако нямате достатячно пари в брой ,тя може да откаже.

А колко са хората ,които носят около 1000лв.на Рила?

Подробности можете да прочетете в http://www.pss.bglink.net

377
Който иска да съпостави Мъдростта на Учителя с Мядростта на Изтока може да ползва http://www.iztok.net .Има различия ,но има и общи неща.Учителя винаги е поощрявал богатата обща култура.Знаейки много, всеки може да прецени кое е за него. Бог е един и всеки търси свожа път към него. Необходимо е да бъдем толерантни към избора на другите ,когато той не съвпада с нашия.

378
Други / Прогнози за времето
« -: юни 03, 2004, 04:48:31 am »
Прогнози за времето в планината можете да откриете в http://www.pss.bglink.net,

а за градовете - в http://www.weather.bg.Надявам се тази информация да ви бъде полезна.

379
Други / На работа!С вяра и любов
« -: август 25, 2003, 08:23:02 pm »
Нека всеки от нас преодолее чуството си за срам и да участва по-активно във форума.Авторите му могат да кажат и да напишат много неща ,но той основно е за всички останали.

Колкото и да беше хубав Рилският събор,той е вече история.Време е да използваме Божествения импулс и да заработим по-качествено.Неприятно е ,когато имаме нужда от преводачи,да се отговаря ,че това е голяма отговорност.А кое от Учението не е голяма отговорност?Какво ще оставим на света и на поколенията като спим,пасуваме и се страхуваме?Новият век е на активните и на отговорните.

На работа!  С вяра и любов!

Страници: 1 ... 24 25 [26]