Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мария

Страници: 1 [2]
16
Хранене / Житен режим 2009г.
« -: януари 16, 2009, 06:25:32 am »
Какви са препоръките през тази година за началото на "Житния режим"?

17
Здраве / Re: Нови упражнения за здраве
« -: август 13, 2008, 05:18:31 am »
LG има в предвид шесте упражнения преди ПАНЕВРИТМИЯ плюс пузикалното - трикратно изпяване на гамата с движения.Учителят дава упражненията на събора в Търново през 1922 г.записани са в съборните беседи.На събора през 1926 г. Той дава и формулите,които се произнасят преди всяко упражнение.Седмото музикално упражнение се добавя през 1942 г. УЧИТЕЛЯТ дава тези упражнения тук в БЪЛГАРИЯ за нас и затова те са най подходящите.Ако се изпълняват с нужната концентрация дават отлични резултати.       Поздрави.
Благодяля ти Илия, заблудих се че се говори за други упражнения, защото тези са всеизвестни. Подкрепям ти мнението за невориятната им сила и мощ.

18
Здраве / Re: Нови упражнения за здраве
« -: август 02, 2008, 02:38:39 pm »
Човек да има волята всеки ден да си прави 6+1 упражнение дадени от Учителя, друго не ни трябва. Аз лично си признавам че не съм последователен и не ги правя редовно.

Можеш ли да уточниш кои са упражненията или да посочиш адрес

19
Ето един линк даден от наш брат, кайто е в Америка.
http://paneurhythmy.us/photos.shtml

20
Здраве / Re: Нови упражнения за здраве
« -: юни 30, 2008, 11:13:19 pm »
А аз предлагам това http://zashto-kak.hit.bg/tibet.htm
Достъпни и полезни са за всеки. Успех!

21
Полезни съвети / Седмичен наряд
« -: юни 30, 2008, 10:59:47 pm »
 ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Възможно ли е да се публикува всяка седмица, Седмичния наряд. Мисля, че ще е много полезно за всички, дори с уговорен час, като препоръка.

22
А кога препоръча братството да започне житния режим през тази  2008г. На 23.01 или през друг период. Може да се побликуват и съвети по този въпрос.

23
Прочетено / Re: Моята любима лекция от Учителя
« -: ноември 21, 2007, 11:18:36 am »
 И мисля, че това не е лошо, напротив. Може и нещо положително да става в главичките ни, дали?!

24
А задава ли си някой въпроса, как тия противоречия се отрязяват на последователите. Нима не е ясно, че тия неща дават отражение на по-крехките души и тия, кото сега пристъпват към учението.
Появата на разпоредители и хора, които искат да си наложат мнението непосредственно преди започването на паневритмията не е добър педагогически метод. Лично при мен това разваля душевния ми мир и необходимата  вглъбеност, които трябва да са неотклонни.
Паневритмшята е даване и вземане. Един неприкъснат обмен. Нека всеки вземе и даде, толкова колкото му е необходимо за момента и толкова колкото може.
Опита за редактиране на словото също ще ни доведе до отклонение от истината. Нека да пием от извора. Все още е възможно. Изворната вода е най-чиста.
"Само светлия път на Мъдростта води към Истината."

25
Прочетено / Re: Моята любима лекция от Учителя
« -: ноември 16, 2007, 08:14:59 am »
НЕ ЗНАМ ДАЛИ МОГА ДА ПОСОЧА ТОЧНО ЕДНА ЛЮБИМА ЛЕКЦИЯ. ИМА СЛУЧАИ, КОГОТО КАТО ЧЕТА И СИ МИСЛЯ, ТОВА Е ТОЧНО ЗА МЕНЕ, В ДРУГИ СЛУЧАИ ПОЛУЧАВАМ СЪВСЕМ ДРУГИ СИГНАЛИ, ДОРИ И АКО СЕ ОТНАСЯ ЗА ЕДИН И СЪЩ ТЕКСТ. МАЙ ПОСЛАНИЯТА ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА НИ СА ЕДНИ , А ЗА ДРУГ, СЪВСЕМ ДРУГИ.

26
това което предлагам го използвам лично за себе си можем да говорим ако желаеете...

може какво предлагаш

Страници: 1 [2]