Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - yogimax

Страници: [1]
1
Снимки от Рилски събор 2009: http://yogimax.snimka.bg/travel/rila-2009.412826.all

2
Не мисля, че поляната над Бъбрека е тясна, има предостатъчно пространство за още по-голямо нарастване на кръговете. Така че не виждам проблем, всеки който има понятие как се играе и е искрен в желанието си е добре дошъл в кръга и не е необходимо никой да се жертва като не играе.

3
Албум със снимки от Рилския събор през тази година:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165411

4
Други / Re: Да празнуваме заедно
« -: март 22, 2007, 04:00:29 am »
Честита първа пролет на всички!
И тази година дойде денят на първата Паневритмия. Времето беше благосклонно въпреки прогнозите, слънцето изпращаше своите меки лъчи.
Това е снимка от шуменската група, която днес посрещна първа пролет подобаващо:
http://maxmet.hit.bg/22_03_2007.jpg

5
Цитат на: paro
Всеки път през месец август се опитваме да спазваме някакви правила и да ограничим ,доколкото е възможно, присъствието на случайни хора в района на лагера ,но все не успяваме.Какво да направим за да ограничим присъствието на хранещите се с месо,на пушещите,пиещите алкохол,правещите плаж,водещите кучета ,котки, много малки деца,на неучастващите в Братския живот  и др.

Как да не накърним правото на свобода и избор?

В другите страни подобни общества въвеждат членски карти и такси.

Но кой ще определи точния критерий за членство?

Дали пък да не наемем охрана?

Дали да не въведем гаранти за новите хора?

Определете правилата.

Очаквам вашите мнения.Същите можете да изпращате и на официалните адреси на Братството ,които ще откриете в линка на този сайт.

Нещо наистина трябва да се направи, защото и тази година по време на събора на Рила бях свидетел на хора, които сутрин играят Паневритмия и се молят, а следобед и вечер прият бира и друг алкохол в района на старата хижа, а също така някои пушат. Това ми направи много неприятно впечатление. Те не бяха единици. И други, които никога не са играли поневритмия, а влизат, и то точно на празниците, влизат и със закъснение, когато тя е започнала. С което притесняват хората, най-вече във външния кръг, стесняват пространството и нарушават хармонията. Моментът е много деликатен, защото като се опиташ да им обясниш че не е редно това, те го приемат лично и се обиждат. Единият ден ми се случи да влязат по средата на паневритмията две момичета, а друг ден пред мен двойката въобще не бяха никога играли, бъркаха движенията постоянно. Трябва да се посторяваме половин час преди започване, и да не се допускат хора във вътрешните кръгове допълнително, а само във външния. Тази година на 19 август това направихме и проработи.

Страници: [1]