Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - iliyanameleva

Страници: 1 [2]
16
:oops: Ще си позволя да кажа, че чета и друга окултна литература. Както казва Учителя "ще ви се стори, че тези книги вече сте ги чели" /цитата е неточен/. Но в последно време  прочетох доста различни по народност автори. Смятам, че те разпространяват идеята за Любовта, всеобхватната, неизмеримата, Божествената. Ето някои: "Гласът на знанието","Четирите споразумения", Дон Мигел Руис, " Азът като боец"Шломо Кало, книгите на Шърли Маклейн, Елена Блаватска, Джеймс Ретфиилд, Дан  Милър. Всички те имат за цел да пробудят Новото съзнание. Време е да разберем, че това се случва по цялата Земя. И ние, учениците, воините сме свързани в това  Съзнание. :!:

17
Други / Масони
« -: август 06, 2006, 11:55:33 am »
не съм много сигурна, но май попаднах преди време в Масонско гнездо на оси. Тези хора наистина си имат ритуали, с които изсмукват енергията на другите. Смятат се за _най и не приемат нещо или някой да е подобър от тях. Но пък за техните си членове са способни на всичко. Не вярват в Бога, въпреки, че за показност ходят в църква. Сблъсках се със Злото в чист вариант. Благодарение на беседите на учителя оцелях, научих важен урок.

18
От доста време чета беседите на учителя, а в последните години когато ме измъчва някакъв въпрос, отварям някоя от неговите книги и намирам отговора. В началото си мислех, че си въобразявам, но не е така. Последно чета Висша мистика. там намирам синтезирана много информация.      Ако си научил  нещо ти ще мълчиш, защото в мълчанието има разговор, то е сила, то е растене...[/quote]

Страници: 1 [2]