Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Chrisstian_SD

Страници: [1]
1
Ето, и да вляза както се полага дори забравих...

2
Здравейте,

 Немога да се обърна по име към Вас, но нека това не Ви притеснява. Идеята за касетофона на батерии и парковете е добра, сигурен съм че някой ще тръгне на път и няма да пропусне да си вземе необходимото.

Но, едва ли ще се прочуем из парковете в странство с това уникално и дори унверсално нещо- паневритмията, при положение, че на нас самите то не ни е известно. Колко наши сънародници играят в родните паркове, колко деца правят това в училищата, в колко болници ако щете  паневритмията е възприета и като лечебно-рехабилитационен метод...Едва ли резултатите ще са окуражаващи.

  Аз не съм официално член на Братството, хирург съм, от няколко години сякаш по планирана "случайност" се запознах със Словото на Учителя. Правя моите малки опити в ежедневието и не се съмнявам в това, което Учителя е предал като знания- за здравето например, както на ниво профилактика, така и относно диагностиката и множество методи за лечение- именно защото съм се убедил в това, че действа...

  Сам аз съм нямал все още възможността да играя паневритмия.  Което мога да усвоя сам и да приложа, усвоявам и прилагам; но не смятам че паневритмията е нещо, което бих могъл да си разуча по картинки. Независимо от това, убеден съм че всеки който знае тази практика, може да направи нещо, за да разшири броя запознати българи...или поне да опита.

   Не съм привърженик на религиозните общества и формирования, нито за вместването на това, което се нарича Бяло Братство в рамките на което ида е законодателство...всяка институция е малко или много ограничена и несвободна. Щом Бог чрез Бялото Братство иска да се представи на нас човеците, Той ще го стори, но навлизам в друга тема тук- а основната мисъл в това направление е, че наистина няма форма, под която да бъде приета паневритмията например в училищата или в здравните лечебно-профилактични заведения. Поне на мен не ми е известна такава форма. Знам, че във ВИФ (НСА) е проведено проучване върху паневритмията, но това е случайно мое "попадение". Ако не греша, преди 09.09.1944г. е имало период, в който паневритмя се е играла от учениците в училищата, но нямам много информация за това...но явно е възможно.  Споделям идеята Ви, но някак ми се ще да може да се направи нещо и в направлението, което направи постинга ми малко по-дълъг.

   Успех Ви желая. С уважение!

Страници: [1]