Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Svetlana

Страници: [1]
1
Здравей, Юрий!

Много се радвам, че си решил да превеждаш Словото на Учителя. Аз също превеждам, но на английски. Може би не знаеш, но има такава инициатива, за която можеш да разбереш на официалния сайт на Братството www.beinsadouno.org. Там ще намериш и много беседи в електронен вид! Има също и версия на руски език.

Поздрави,

Светлана

2
Напълно си прав, братко!

На Ученика трябва да му е чужд егоизма, а присъщи стремежа да обича ближните и да им помага. Най-малкото, което можем да направим, е да се молим всеки ден - има специални молитви при природни бедствия, за повдигане на България и българския народ и т.н. Могат да се намерят в Молитвеника.

Преди малко повече от месец при предишните големи наводнения в началото на юли по братска инициатива се създаде молитвена програма. Може би хората, които посещават сайта www.beinsadouno.org знаят за нея. Всеки ден в следните часове се работи с:

 - 9.00 - Добрата Молитва

 - 12.00 - Отче наш

 - 16.00 - Молитва за благословение на българския народ

 - 21.00 - Молитва за разбиване козните на лукавия.

Накрая се завършва с формулата: "Господи, благослови България. Изпрати Божествените сили да я пазят от разруха, земетресения, наводнения, суша, киша, глад, болести и други природни бедствия. Мир и Любов да настане по лицето на цялата Земя." и с Тайна молитва.

Страници: [1]