Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Светла

Страници: [1]
1
"Ако една благородна мисъл дойде, ако едно мероприятие се дава вътре в живота ви като условие да го приложите и вие не го използвате, ще дойде гонението, непременно ще дойдат нещастията. Туй е като две и две четири. Например имате син, той иска да следва музика, но вие като баща ще кажете: "Музиката не е полезна, не е доходна; стани доктор, то е по-доходно." Ако ти му се наложиш, синът ти постоянно ще ти казва: "Аз исках едно време да стана музикант, но ти ме прати да уча за доктор." Той постоянно ще ти прави тия неприятности. Та онова, което се събужда във вас, разработвайте го. Всеки ще работи върху себе си. Сега, като казвам, че ще работим върху себе си, това е една приятна работа. Сега например туй упражнение можех да го отложа тази вечер, можех да кажа тъй: те не са още готови, трябва да ги събера някой път, да ги приготвя, че тогава. Но казвам: ще направя опита изведнъж, без всякакво приготовление; то е най-простото упражнение – да видим как ще го схванат. Може опитът да излезе съвсем несполучлив, всичко може да стане. Но в окултната наука човек трябва да бъде смел. Решиш нещо – не мисли за последствията. Ти го направи, та каквото излезе. Ти го направи, а от Невидимия свят, който взема участие във всичките наши работи, като видят доброто ни желание, те всички се притичват на помощ и половината от опита те ще го извършат. Не мислете, че вие извършвате всяко желание."

"Практическо приложение на музиката" ООК II

2
Здравейте ,
 светъл и успешен ден!
Искам да попитам къде мога да намеря някаква информация ,за бусчетата които превозваха от София до Пионерска,дали тази година ще има и как да се свържа .


Обикновенно записванията са в Бялата къща, така че обадете се в издателство Бяло братство на тел.: 9634313, за повече инфо

3
Други / Re:Рожден ден на сайта
« -: юни 06, 2010, 02:39:10 pm »
Честит рожден ден, приятели!

Важно е да има повече сайтове за Учителя.

МИР, ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!

Страници: [1]