Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мария

Страници: [1] 2
1
Преди около 20 години имаше спор доколко окултните практики трябва да придобият по-широка популярност.
Около това време с Бориславил се срещнахме с една наша позната от София.Тя ни показа едно копие на Завета на цветните лъчи на светлината. От нея научихме ,че има и пострадали /физически/,защото не са били достатъчно чисти духовно и подготвени ,за да ползват лъчите.
Който е практикувал йога ,много добре знае ,че там има различни степени на подготвеност..И те не могат да се прескачат.
Не знам на кого хрумна да издаде книга ,която се я предавала в Школата от ръка на ръка,И този ,който я давал на друг, е ставал негов духовен гарант.
В момента се забелязва една мода да се работи с лъчите.Някой карат на принципа''Господ ще ни пази''. Като че ли той си няма друга,,по-важна работа.Това са изключително силни енергии.И съдът ,т,е.вашето тяло и психика трябва да са готови да ги поемат.Ето и друг пример с йога. Създаха са доста клиенти на психиатриите ,защото някои искаха да имат бърз напредък/подобно на работата с лъчите/ ,започнаха да практикуват по-''скрита'' йога ,енергиите им ,които текнаха по гръбначния им стълб , бяха твърде силни и някои от центрове/чакрите/ не издържаха.
Заветът на цветните лъчи е духовно средство само за хора с много добра предварителна духовна подготовка.Това не е просто четене на Библията.


Съгласна съм, че всичко трябва да се прилага умерено, но трябва ли да разбираме от изказаното, че отричате Заветът на цветните лъчи, като масова духовна практика.

2
Окултни науки / Re:Телепатия
« -: юли 01, 2010, 04:55:57 am »
Почти убедена съм, че никой няма да ми обърне особено внимание, но съм малко изплашена и това беше сайта с най-подробни форуми по темета. Или съм луда, или си внушавам... Наистина не знам какво става, но в последно време когато съсредоточа мислите си върху дадена персона (приятел, роднина, че дори и случайни хора по улицата) някак си усещам чувствата им и сякаш влизам в главите им и "усещам" мислите им. Един вид... знам какво си мислят. Ох и аз не знам! Освен това сънувам някакви неща, които в последствие чувам по телевизията, или че са се случили на мой познат или на мен..... Какво ми става, защо и какво да правя?? Наистина ме е страх!
Здравей Ема. Според мен няма място за тревоги. С теб настъпват промените на "Новото време", които всички ще изпитаме или сме започнали за го изпитваме. Аз смятам, че при всеки ще е по различен начин, взависимост от степентта на развитие.
Бъди благословена , много светлина и успех.

3
Мисля ,че бе дадена свобода на всеки ,за да изрази отношението си както към статията на Константин Златев,така и към мненията на останалите пишещи за това ,което би могло да се случи през 2012 г.Аз не съм съгласен с някои от мненията ,но не си позволявам ''лукса ''да бъда груб към някого.
    ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА БЪДАТ КОРЕКТНИ В ОЦЕНКИТЕ СИ.
   ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАПОМНЯМ ,ЧЕ СТЕ НА ГОСТИ И ПРАВИЛАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ НАС.САМО ФАКТЪТ ,ЧЕ ТВЪРДЕ МНОГО СМЕ СТРАДАЛИ ОТ ЦЕНЗУРА НИ ВЪЗПИРА ДА СЕ ЛИШИМ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА НАЙ-НЕКОРЕКТНИТЕ.ТУК НЕ Е КВАРТАЛНО КАФЕНЕ ,А ДУХОВЕН ФОРУМ.
 ТОЙ НЯМА ОСНОВНА ФУНКЦИЯ В САЙТА ,А Е САМО МЯСТО ЗА СПОДЕЛЯНЕ НА ПРОЧЕТЕНОТО.
НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМ ,АКО ФОРУМЪТ  БЪДЕ САМО ИНФОРМАЦИОНЕН.
 ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ СЕ ОПИТАХ ДА БЪДА КОРЕКТНА ''СПИРАЧКА''НА НАБРАЛИТЕ СКОРОСТ.
 ПРИ СЛЕДВАЩИ ПРОВИНЕНИЯ ЩЕ БЛОКИРАМ ДОСТЪПА НА НЕСПАЗВАЩИТЕ ПРАВИЛАТА /БЕЗ ПРАВО НА ЗАВРЪЩАНЕ/.

Ако аз съм нарушила правилата моля за извинение.

4
Приятели, не мислите ли, че Учението на Учителя, а и не само то, точно подготвя пробудените души за прехода в епохата на Водолея, в която вече сме навлизли. Какъв е смисъла да се спори. Сега е нужна позитивна енергия. Всяка пробудена душа е в помощ на небето. 

5
Хранене / Re:Житен режим 2009г.
« -: януари 14, 2010, 03:21:27 am »
А за 2010 г., кой ще бъде най вероятния период за житния режим?

6
Други / Re:Виртуално Братство''ВЕХАДИ"'
« -: септември 16, 2009, 11:41:12 am »
Преди повече от 15 години,на един Братски събор,помолихме един приятел да събере информация за братята и сестрите/професия,интереси,хоби,,,/За жалост някои от тях го приеха за ...сътрудник на ДС.И му се... накараха.Явно страхът беше голям.Надявам се ,че това време е останало в миналото.
Но нуждата да  се познаваме по-добре остава.Защото в нашия живот не четем само беседи и не играем само Паневритмия.
Който желае, може да се включи в мрежата и за да ми помогне.Аз знам доста неща ,но не знам всичко.А вече има събрани около 100 skype/към сайта/.Много от хората ''срещу мен''търсят  отговори.Понякога дори и  спешно/при физически или психически проблеми/.
Естествено, аз не мога да ги направя публични без съгласието на тези ,които се ''крият''зад тях.
Моите интереси са: образование,философия,право,медицина,икономика,психология,окултни упражнения,окултно земеделие...
Подкрепям изцяло идеята. Скайп адреса ми е mimi534
Интересите ми са: окултни науки, биология, екология, психология, образование

7
Това убеждение на Борислав подкрепям и аз. Имам наблюдения от собствен опит , че за да достигнеш до тях е необходимо определено ниво на духовно израстване.
Мисълта ми се отнасяше до убежденията, които е засегнал Борислав.

8
Да не говорим само за злоупотребите. Израстването при хората е различно за всеки един. Понякога, когато развиваме дадена чувствителност става за сметка на друга. добре е да се се израства в общ план и безкористно.

9
Това убеждение на Борислав подкрепям и аз. Имам наблюдения от собствен опит , че за да достигнеш до тях е необходимо определено ниво на духовно израстване.

10
Не е ли време да започнем да обсъждаме въпросите по организацията на събора през тази година.
Какви са промените на обстоятелствата и какво можем да очакваме?

11
Въпросът ми е - дръвчетата и лозите трябва да се пръскат с копроцин и други химически препарати, иначе почти не дават реколта. Чувал съм, че за същата цел може да се използва разтвор от накълцана на дребно коприва, престояла 2 седмици и прецедена. Моля ви за допълнителна информация, защото е важно да овардим телата си от химическата напаст.
Аз използвам разредено кисело мляко. Има добри резултати.

12
Окултни науки / Ясночуване
« -: юли 01, 2009, 07:56:33 am »
Ясночуването е продукт на развитието на менталното/интелектуално/ тяло на духа.
Какво сме прочели за това в беседите на Учителя или други автори

13
С номер едно не са ли  "Ред ,законност и справедливост"? Те нещо ми се виждат много крайни, но не съм много сигурна. А зелените и аз ги харесвам.

14
Получава се и нещо друго. Дълго време обмислям някой проблем или въпрос, който ме вълнува и когато взема дадена беседа получавам точния отговор.  Сигурно не е ново за никой от вас, но все пак реших да го споделя. 

15
Други / Re: ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!
« -: март 24, 2009, 06:24:38 am »
Бих искала да разгърнем темата за настъпването на божествената нова година, което съвпада с първа пролет.
Какво и къде сте прочели по темата.

Страници: [1] 2