Форум посветен на Учителя Петър Дънов => Духовни форуми и срещи => : admin June 05, 2011, 01:36:22 AM

: Детски лагер ''Магията на Странджа''
: admin June 05, 2011, 01:36:22 AM
СДРУЖЕНИЕ „СЛЪНЧОГЛЕДИ”
 
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ЛЕТЕН ДЕТСКИ ЛАГЕР „МАГИЯТА НА СТРАНДЖА”

Лагерът ще се проведе в периода 23-30 юли 2011 г. Цена: 220 лв. В цената е включено: вегетарианска храна и нощувка за 7 пълни дни в почивна база „Селекта”,
всички такси и разходи, които са посочени в програмата, качествени летни шапки с логото на Сдружението, както и закупуване на следобедна закуска. В цената не са включени пътните до почивна база „Селекта” и обратно.
   
За повече информация:
Бургас: 08888 65418; e-mail: geotoni@abv.bg;
София: 0887745457; e-mail: emiliavi@abv.bg;

Почивна база „Селекта”
Парк „Росенец” се намира на 15 км. южно от град Бургас и на 12 км. от древния град Созопол в живописен и екологично чист район с богата и уникална растителност, сред която преобладават борови дървета на площ около 55 хектара. На територията на парка има множество туристически комплекси и възможности за пешеходни разходки, пикник сред природата и много забавления. Плажната ивица е с дължина 2 километра и широчина 20-30 метра, с дребен златист пясък.
По неповторим начин тук се съчетават мириса на морето с чистия планински въздух. Това са предимствата, които нареждат почивна база „Селекта” сред едно от най-предпочитаните места за отдих, празненстава, провеждане на семинири както през лятото, така и през зимата. Базата разполага със самостоятелна плажна ивица, тенис корт, тенис маса, ресторант, невероятна панорама и отлични условия за спорт.
На 1800 м. навътре в морето се намира бившия остров „Болшевик”, а сега преименуван в „Света Анастасия”, до който се провеждат екскурзии с лодка и посещение на манастира.
www.select-tourism.com (http://www.select-tourism.com)