Форум посветен на Учителя Петър Дънов => Паневритмия => : admin September 30, 2010, 01:40:16 PM

: Писмо от Людмила Червенкова
: admin September 30, 2010, 01:40:16 PM
Здравейте!
От три години правим едно обширно изследване на ПАНЕВРИТМИЯТА, в което някои от вас са участвали като изследвани лица.
Моля ви за ВАЖНО съдействие, тъй като в следващите 2-3 седмици трябва да намерим хора, които да изследвам (трябва да не са играли Паневритмия и да са на определена възраст и пол), за да се довърши успешно изследването, което правим.
Ползата за изследваните е, че през този период след изследванията ще могат да получат информация за своето психическо и физическо състояние по изследваните показатели. Психологическите тестове се правят в къщи, а физическите на ул. „Гургулят”№1 (близо до НДК). Изследването е безплатно.
Изследването представлява проследяване на сезонните особености на психологическите състоянията и психофизичните качества при хора в младежка и средна възраст.
Изисквания към хората за изследването :
- да отговарят точно по пол и точно или ± 1 година по възраст на посочените в таблиците
- никога да не са играли Паневритмия
- да не играят тази зима до късна пролет също Паневритмия
- да не са чели никакви или 1-2 максимум книги на Учителя Дънов
- да могат да направят изследването и два или три пъти (сега през октомври и напролет, а които могат и през следващия септември)
- да оставят най-важно тел. (и имейл, ако имат ) за връзка, за да ги потърсим за изследването.
Моля ви, ако имате близки роднини (братя, сестри, родители и т.н.) или приятели в София, които биха участвали в такова изследване и не играят Паневритмия да ми съдействате. Нужно е да ги изследвам два, а ако могат и три пъти - октомври 2010г., март-април 2011г и септември 2011г.
Има малка група (13човека), за която ми трябват само психически тестове 2 или 3 пъти. Това е по-лесно за организиране, защото психическите тестове се правят в къщи, но повече хора е нужно да направят и физическите тестове.
В ДОБАВЕНАТА СНИМКА НА СТРАНИЦАТА на Приятели на Паневритмията тук http://www.facebook.com/NadyaDonevska# (http://www.facebook.com/NadyaDonevska#)!/group.php?gid=112401205454444
са описани хората, които ни трябват (до момента 55 човека, а като се запишат всички начинаещи тази година ще се добавят още около 10 ) – възраст, пол и бройки.
Пожелавам ви хубави дни и оставам в очакване на предложенията ви!
Людмила