Форум посветен на Учителя Петър Дънов => Размисли върху мисълта за деня => : invizi March 07, 2010, 02:39:59 AM

: Дата: 7.03.2010 г. /неделя/
: invizi March 07, 2010, 02:39:59 AM
  Здравейте,мили братя и приятели! Днес за първи път посещавам този форум и съм много щастлив.Прочетох мисълта за деня и много ми хареса.От това,което прочетох,разбрах,че мисълта и живота трябва да се свързват и да живеят заедно в мир,съгласие,дружба и разбирателство ВЕЧНО! Аз не съм много умен човек,нито съм много учен.Нищо подобно,даже съм си доволно простичък,ама съм си и доволно ЩАСТЛИВ! Надявам се,че има много други щастливи хора.Благодаря ви за всичко,бъдете благословении нека БОГ да ви пази!
С Любов към вас-Димитър.
: Re:Дата: 7.03.2010 г. /неделя/
: admin March 07, 2010, 05:46:49 AM
  Димитър ,пишеш сравнително добре.И поставяш запетаите много по-добре от доста потребители на форумите.
 По важното е ,че си в хармония със себе си и със света около теб,т.е. че си ЩАСТЛИВ.
Спокойно можеш да коментираш мислите за деня.Тук не провеждаме литературен конкурс.А и по-важна е искреността на пишещите.
 Трябва да спазваш само няколко условия: да ползваш кирилица,да не нападаш други потребители и да се опиташ да споделиш нещо по-съществено ,свързано с мисълта ,а не само да благодариш.Макар че и да можеш да благодариш на място и с мярка,също изисква знания.
: Re:Дата: 7.03.2010 г. /неделя/
: Eли Статкова March 08, 2010, 01:38:14 AM
Здравей, Димитър!
Благодаря ти за радостта и добротата, които бликат от всяка твоя дума!
Те са благословение!
Когато за първи път открих този сайт (а това беше неотдавна) и на мен ми се искаше да  прегърна целия свят и тази радост, която изпитах тогава, сега я виждам у теб. Но едва сега разбирам истински смисъла на молението "Божията радост и Божието веселие да се вселят в нашите сърца" - да се радваме, че сме заедно, че сме осъзнати частици от едно цяло, че Духът ни е събрал - дар е то. Дар и за душата, и за духа, и за тялото.
С Любов и Светлина да е изпълнен денят ти!