Форум посветен на Учителя Петър Дънов => Здраве => : Пламен November 02, 2005, 04:39:36 AM

: Молба за помощ
: Пламен November 02, 2005, 04:39:36 AM
Ако някой знае някакви методи за борба с черна магия ,моля да ми изпрати информация за тях на parosan@start.bg

Aз познавам основни молитви от  молитвениците на Учителя,но това не е достатъчно.Предлагам и да открием такава тема  във форума.

Борбата между силите на Доброто и Злото е жестока.

Затова използвайте всички сили и медоди за обграждане.
: sphaera
: (((|))) November 06, 2005, 07:58:32 AM
(((|)))

Аз често си представям сфера, в центъра на която стоя. Тя ме огражда точно и представлява едва доловимо сияние. Тази сфера, решавам, е непристъпна за враждебни сили. Също материализирам божествено и ангелско присъствие около себе си - с молитва, с концентрация. Страхът много лесно се прогонва с песен. Ако няма страх, тази сфаера е нерушима.
: Молба за помощ
: blagost January 28, 2006, 03:30:37 PM
ФИР ФЮР ФЕН ТАО БИ АУМЕН !  Ще помисля и ще споделя! Вярно е  че борбата е безмилостно жестока....но ние сме на правата посока...

УЧЕНИКЪТ ТРЯБВА ДА ИМА СЪРЦЕ ЧИСТО КАТО КРИСТАЛ, УМ СВЕТЪЛ КАТО СЛЪНЦЕТО, ДУША ОБШИРНА КАТО ВСЕЛЕНАТА, ДУХ МОЩЕН КАТО БОГА И ЕДНО С БОГА! Учителя ни е дал всичко, ние трябва да го намерим...всеки най - подходящото за него и да го ПРИЛОЖИМ с Любов +Светлина + Мир + Радост...и това което трябва се случва...ставаш ЕДНО  с ОТЦА!АУМ
: Молба за помощ
: iliyanameleva August 13, 2006, 04:11:54 AM
:roll: Някой знае ли какво е черна магия? Не е ли педизвикателство към силите в човека, към Любовта му? Не е ли предизвикателство да се освободим от страховете си?

"Един ден ще дойде страшният изпит, когато Бог ще вдигне завесата на вашето минало, ще ви покаже какви са били отношенията ви с всички хора, едни от които са ви правили добро, а други зло. И вие да погледнете към тях, да погледнете към Бога и да сте готови да простите. Така ще се изпита вашата Любов."

Черната магия,(а и всяка друга) се прави от много страхливи и неуверени в себе си  хора. Те не разчитат на личностни качества, а на разни  "похвати", за да постигат целите си. :x
: Молба за помощ
: iliyanameleva August 13, 2006, 04:25:54 AM
:x
"Теургията от древни времена била специална сфера на теософите и метафизиците.  Гоетията е черна магия...Вярата в себе си е съществен елемент."  

"Бяла магия или  благотворна, божествена магия, свободна от егоизъм, властолюбие, честолюбие или корист и насочена изцяло за правене на добро за света и ближния... Ако се използва за собственото Аз се превръща във вещарство и черна магия."

Eзотеричен речник" Е. Блаватска :wink: