Други => Полезни съвети => : admin2 April 04, 2005, 07:57:18 AM

: Да си помагаме в тежки житейски ситуации с полезни съвети
: admin2 April 04, 2005, 07:57:18 AM
Независимо че сме в Братството/а може би и заради това/,често изпадаме в тежки житейски ситуации.Тогава се опитваме  да се справим сами ,но невинаги имаме възможност.Необходим ни е поне  полезен съвет.

Предлагам всеки ,които има полезна информация или някакъв опит ,

да го сподели.А ако някой има някакви въпроси -да ги зададе.

 По този начин ще си помагаме един на друг.
: Да си помагаме в тежки житейски ситуации с полезни съвети
: АНДРЕА September 16, 2005, 01:11:41 PM
Поро ,това е прекрасна идея

поздравявам те и ако имам нужда ще се възползвам ,разбира се и ако аз мога да помогна ще го направя  :)
: otnovo (((|)))
: (((|))) September 17, 2005, 10:12:15 AM
Съветвам да се направят няколко раздела - по приоритетни области. Така хората ще могат по-лесно да се насочат в тази инициятива и ще получат повече вдъхновение наистина да участват. Сега, само с пожеланието, те по-скоро биха останали пасивно-съгласни.

 
: Владимир Леви , психотерапевт
: roza March 29, 2006, 06:27:17 AM
Поздрави за идеята..Искам да споделя адреса на един руски сайт, на известния психотерапевт Владимир Леви.Преди да открия книгите на Учителя , аз случайно се докоснах до този автор...книги на български :"Разговор в писма" , "Нестандартното дете" преди 89г.В случай ,че желаета да се докоснете до уникалните съвети на един учен с доказан метод за превъзпитание на чувствата и характера,този автор ще ви допадне...Много практически житейски съвети , чувство за хумор , оптимизъм и отлична основа за поетичното учение на Учителя...Желая ви здраве и късмет...
: Re:Да си помагаме в тежки житейски ситуации с полезни съвети
: yani75 January 11, 2011, 12:17:21 PM
Незная дали мога да нарека моята ситуация тежка,но за мен е трудна за преживяване.собствената ми майка просто ми обарна гръб.образно казано се затръшна вратат на родния ми дом,аз съм на 35 нямам нужда от дондуркане,но не мога да си намеря място.зашо?помогнете ми със съвети някак си.